PetterssonBryggareNyheter

2011-09-21
Nu kan vi även erbjuda måttning, installationsbehandling och montering av bänkskivor i granit och marmor till ditt kök eller badrum.

Pb kan nu erbjuda totalentreprenader. Vi kan tillhandahålla; designer, inredare, arkitekter, trädgårdsarkitekter, sten & markarbeten, trädfällning m.m.

Colorama hjälper dig med färgsättningen
Nu kan du få hjälp med färgsättning av din boendemiljö. Vi hjälper till med vår kunskap och ger dig inspiration att utveckla dina idéer. Du får råd och tips av oss om färgval för väggar, golv, tapeter, kakel, parkett, gardiner och övrig inredning.
Välkommen till vår butik Colorama Karlbergsvägen 46, Birkastan, här kan du få uppleva en av Stockholms vackraste inredningsbutiker och marknadens trendigaste inredare. Om du vill så kommer en av våra inredare hem till dig och gör en analys av dina behov och önskemål. Vi ger dig ett förslag till färgsättning.

Vi gör även färgsättning inom offentlig miljö, kommuner och företag. Från enkel färgsättning av enstaka rum till totala inredningslösningar.

Kontakta Louise von walden på 070-424 80 06 eller via e-post louise.von.walden@colorama.se.

Få 4000kr att handla för hos Culina
När du som kund till oss köper ett kök inklusive montering får du utan extra kostnad möjligheten att ta ut fina saker till köket för 4000kr hos www.culina.se. Culina har marknadens största utbud av nyttiga saker som du behöver till köket och för att få vardagen att gå ihop. I samband med att du beställer ett komplett kök med montering från oss går du in på Culinas hemsida och ser vad du vill ha, lämna sedan beställningen till oss.

Arbeta hos oss
Pb behöver duktiga medarbetare för att vi skall kunna möta en ökad efterfrågan på våra tjänster, se under jobba hos oss.